Zase jeden krásný podzimní den …

Zase jeden krásný podzimní den….

Využili jsme jednoho z posledních slunečních dní a společně s aktivizační pracovnicí a šesti seniory vyrazili na cestu po okolí.

Naše první „kroky“ vedli na burčácké slavnosti v Chrámcích, které se tam každoročně pořádají. Všichni měli možnost ochutnat místní víno, ale také ochutnat farmářské výrobky. Nikdo neodolal a něco za zub si koupil domů či dal na místě, kde jsme poseděli.

Poté jsme vyrazili do Panenského Týnce nasbírat nějakou energii, ale chrám s léčivými energiemi byl obsazen těmi, kteří tam chtěli ten den spojit své životy. Pro takovou událost měli všichni samozřejmě pochopení a přáli jen hodně štěstí do společného života. Přesto naše cesta nebyla zbytečná, neboť jsme zavítali do místní hospůdky, kde jsme si dali výtečný oběd.

Vzhledem ke krásnému počasí jsme se rozhodli ještě pro návštěvu Nového Hradu v Jimlíně. Postupně jsme si prohlédli všechna nádvoří, chvíli poseděli a nasávali energii ze sluníčka a příjemného prostředí.

Zpět nikdo nepospíchal, krásně jsme se bavili, ale i cesta domů byla nakonec veselá, neboť jsme si společně zazpívali a vzpomínali na vše, co jsme ten den prožili.

Při loučení došlo na slova díků a také i na zájem o další společný výlet, což je vždy hřejivou odměnou a motivací pro ty, díky kterým se takovéto společné akce mohou realizovat.

Již teď se všichni těšíme na další společně strávené chvíle a nové zážitky, které nám všem přinesou do života další krásné vzpomínky.

 

Michaela Bendlová Karlíková, DiS.

 

Tento příspěvek je zařazen do rubriky Nezařazené. Chcete-li, uložte si odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *